AANBOD

Wat doen wij?

Coaching

In je werkend leven ontdek je soms dat je op de brug staat van ontwikkeling. Je wilt verder, maar bent nog op zoek naar richting of koers. Je wilt op zoek naar je drijfveren, wat valkuilen uit je presentie halen of je werkwijze bijstellen. Misschien wil je wel meer of minder assertief in je team staan. Allemaal vragen die in onze Solution Focus coaching worden opgepakt. En nog veel meer. Vraag er naar!

Intervisie

Zeker in omgevingen waar veel professionals werken ( designers, artsen, psychologen, IT-ers, architecten, politie) is het onderling gesprek en debat vaak lastig. Wij zorgen voor een goed, positief en helpend gespreksklimaat, waarin professionals op soepele wijze inzichten, meningen of gedrag bespreekbaar en helpend kunnen laten zijn.

Teamsamenwerking

Een effectief team heeft werkplezier, biedt vertrouwen en veiligheid, creëert verbinding. Heel vaak is dat moeilijk. Met grote regelmaat helpen we teams te groeien en te verbeteren. Ook de vergaderingen en meetings van je team kunnen vaak veel boeiender en inspirerender verlopen. Daarmee vergroten we de slagkracht van ook jouw team of groep. Onze oplossingsgerichte, Solution Focus werkwijze wordt dan ook zeer gewaardeerd!

Raden van Toezicht en Commissarissen (audits)

Op de website van www.brainprofs.com vindt U onze wijze van ondersteuning aan de jaarlijkse audits van Raden van Toezicht, opgebouwd aan de hand van onze jarenlange ervaring in Zorg, Bedrijfsleven en andere instellingen. De Solution Focus werkwijze leidt tot prachtige veranderingen in slagkracht en samenwerking, ook met de Bestuurder of Directievoerder. De brochure zenden wij U graag toe.

Leiderschap

In de loop van jaren hebben we al veel leiders ondersteund bij de uitvoering en vooral ontwikkeling van hun leiderschap. Wij helpen mee aan de ontwikkeling van een mens- en resultaatgericht leiderschap, dat teams en organisaties inspireert , een gastvrij klimaat creëert en de medewerkers onderling beter en positiever laat samenwerken.

Verschillen, conflicten, interventie

Vanuit www.mastersinconflict hebben oud-advocaat  Leo Blokland en Sieds Rienks een geweldige praktijkervaring opgebouwd rond de omgang met meningsverschillen of belangentegenstellingen. Zie de website voor veel meer informatie of vraag onze tien tips aan via deze website . Ook verzorgen we graag lezingen over deze zeer krachtige Solution Focus wijze van conflict-beëindiging.

Trainingen

In samenwerking met onze partners organiseren we natuurlijk veel trainingen, vaak in-company. Goede voorbeelden zijn: Solution Focused Coaching, Solution Focused Leadership en Solution Focused Facilitation. We vertellen je er graag over. Maar misschien is het ook wel goed om te zeggen, dat we in staat zijn elke training op jullie eigen maat te maken. Als we iets goed kunnen is het wel het luisteren naar jullie vraag en die te vertalen in een goed aanbod.

Consultatie voor organisaties

Wij zijn gewend met organisaties mee te praten over strategie en visie. Vaak zijn we ook in gesprek over de bedrijfscultuur of het onderling klimaat. Of we worden betrokken bij meningsverschillen. Maar bovenal helpen we bij het mensgericht veranderen van organisaties: de oplossingsgerichte mindset creëert veel minder weerstand, veel meer meedoen vanaf de basis, en bereidheid tot change.

GEINTERESSEERD?

Heel simpel. Je belt Sieds en jullie maken een afspraak, online, telefoon of live. Kost niets. En soms vraag je hem om een offerte. Kost ook niets. Wij willen dat je je  nergens toe verplicht voelt. En natuurlijk zien we je graag als klant. Maar eerst maar eens kijken of het iets voor je is

Afspraak maken?

Bel 06 22 56 28 68 of mail naar sieds@solutionfocus.nl

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief