Coaching

You are only one conversation away from a positive focus

N

Wil je ook (door)groeien in je carrière?

N

Moet je keuzes maken voor de toekomst maar je weet niet hoe

N

Vraag je je af waarom je steeds dicht klapt in vergaderingen

N

Heb je moeite met timemanagement

N

weet je niet goed wat je met je loopbaan wilt?

Dit zijn belangrijke zaken, die behoorlijk veel energie kunnen kosten. Ieder mens wil gelukkig zijn, zowel in het werk als in het privéleven. Op de één of andere manier willen we dit vaak helemaal zelf doen. Dit terwijl het juist zo fijn (en productief!) is om er met een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige persoon over te praten.

Solution Focus heeft al meer dan 15 jaar ervaring met coaching, maar ook in het managen van een onderneming, afdeling of een grote organisatie. Doelen als ‘beter communiceren’, ‘minder gevoelig zijn voor kritiek’, ‘omgaan met de hoge werkdruk’ of ‘beter leidinggeven’ zijn voor ons bekende onderwerpen waar we je graag bij helpen.

Coaching kan op elk moment en in elk stadium van je ontwikkeling als professional. Het is echter wel het beste om zo snel mogelijk te starten. Hoe eerder je om hulp of begeleiding vraagt, hoe sneller je vaak weer zelfstandig verder kunt. Zelden duurt een coachingstraject bij Solution Focus langer dan vijf sessies. Zodra je je bij ons meldt, zul je merken dat coaching boeiend, leuk, uitdagend en interessant is. Ondertussen werk je in je eigen (werk)omgeving aan je vaardigheden, veerkracht en balans.
Solution Focus staat bekend om de persoonlijke en doelgerichte aanpak. We focussen op de toekomst (think forward, change forward) en werken vanuit jouw kwaliteiten en kracht. Het gebruik van humor en het praktisch benaderen van situaties is onze sterke kant. Gecombineerd met onze kennis en ervaring maakt dit onze trajecten dynamisch en energiek. We gaan een samenwerking met jou aan: samen naar de door jou gewenste toekomst.

GEINTERESSEERD?

Heel simpel. Je belt Sieds en jullie maken een afspraak, online, telefoon of live. Kost niets. En soms vraag je hem om een offerte. Kost ook niets. Wij willen dat je je  nergens toe verplicht voelt. En natuurlijk zien we je graag als klant. Maar eerst maar eens kijken of het iets voor je is

Afspraak maken?

Bel 06 22 56 28 68 of mail naar sieds@solutionfocus.nl

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief