Over ons

De Psychologen

Sieds Rienks over Sascha Mulder:

“Nog geen jaar geleden ontmoette ik Sascha Mulder bij Plein 12 in Tiel. Direct werd ik getroffen door haar positieve en enthousiaste uitstraling.

Een warme persoonlijkheid, een open oog en oor voor haar cliënten en een uitstekende zakelijke ambitie. In de periode daarna mocht ik vele gesprekken met haar voeren over haar eigen bedrijf (SCIO Tiel en Maas en Waal) en de ontwikkeling die zij als jong afgestudeerd psycholoog nog kon en ging doormaken. Het bijzondere was dat zij zich de attitude voor het Oplossingsgericht Werken en de Positieve Psychologie al helemaal eigen had gemaakt, zonder op dat moment al de Master-vervolgopleiding te hebben afgerond. Inmiddels krijgt ook dat zijn vorm.

Sascha leert ongelooflijk snel, creëert een positieve atmosfeer en is voor haar cliënten een rolmodel in het uitdragen van de kansen en kwaliteiten van ieder mens. Ik ben er trots op dat wij als psychologen samen bedrijven mogen helpen bij Solution Focus. We gaan nog veel van haar horen!”

Sascha Mulder over Sieds Rienks:

“Toen ik Sieds ontmoette en erachter kwam dat we allebei psychologen zijn, had ik er binnen no-time een vertrouwenspersoon en mentor bij.

Mijn onderneming SCIO was destijds nog in de opstartfase en Sieds heeft mij waar nodig ondersteund en geadviseerd. We hadden meteen een klik op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Sieds zet zijn kennis en ervaring actief in om met mensen mee te denken en mensen te laten geloven in zichzelf.
Hij brengt kwaliteiten aan het licht waar mensen zich soms niet eens bewust van zijn. Hierbij houdt hij goed rekening met allerlei verschillende belangen en met het uiteindelijke doel van de cliënt of het bedrijf. Daarnaast is hij erg bescheiden, iets wat hem siert.

Door zijn aanpassingsvermogen en hoge mate van empathie voelt zowel jong als oud zich snel bij hem op zijn gemak. Sieds is daarnaast innovatief en betrouwbaar: hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Kortom: een topper om mee samen te werken!”

quote2

quote1

Meer over ons weten?

arrow

×