OVER ONS

Even voorstellen

Een paar jaar geleden ontmoette ik Rens en Marianne Linders. Direct herkende ik heel veel van mij zelf in hen beiden. Energie, oplossingsgericht, geboren trainers, en bovenal verstaan ze de taal van de klant. Ze zijn goed opgeleid, enthousiast en weten met een paar kleine ingrepen groepen en teams energie te geven, te enthousiasmeren of samenwerking te creëren. Ondernemerschap ten dienste van mensen èn hun organisatie. 

Daarbij hebben ze ook de juiste opleidingen, natuurlijk in Solution Focus, maar ook rond NLP, Agile en nog veel meer. In de loop van de afgelopen jaren ga je elkaar ook als mens waarderen. Rens met zijn onstuitbare energie, zijn humor, wars zijn van hoogdravende taal en quasi-intellectualisme. Marianne met haar focus op kwaliteit en methode, haar gevoel voor de combi van body en mind. Zij kan verbindingen leggen die ik – als manager en denker- nog wel eens over het hoofd kan zijn. Gekoppeld aan een prachtige presentie en mooie afwegingen van ratio en emotie.

Kortom, ik ben trots. Trots dat ik op enig moment in de niet zo verre toekomst de onderneming, de naam en de ervaring aan hen mag overdragen. In de overtreffende trap van vertrouwen genieten zij  mijn volle steun in het vormgeven van de toekomst. Een Perfect Future is coming !

Sieds

Sieds is voor ons een bron van energie, wijsheid en ervaring. Hij weet als geen ander de mens in de organisatie voorop te stellen en kan met alle lagen van een organisatie overweg. Sieds is een echt mensen mens en pure verbinder.

Of het nou de schoonmaker is of de CEO van het bedrijf hij zal iedereen met dezelfde glimlach en positiviteit benaderen. 

Het is dan ook niet gek dat hij solutionfocus.nl in het leven heeft geroepen. Vanuit dit gedachtegoed wil hij zoveel mogelijk mensen laten inzien dat werken niet zwaar en lastig hoeft te zijn. 

Zijn grootste wens is dat als hij op een verjaardag komt, dat mensen niet klagen over het werk dat zij doen, maar dat ze juist met een grote glimlach vertellen welke successen zij hebben behaald.

Zoveel mogelijk mensen in organisaties bewust maken van de solution focus aanpak dat is zijn missie en daar hebben wij elkaar in gevonden. Samen zullen we optrekken en ons gedachtegoed delen. Vanuit het diepe verlangen om de wereld een beetje mooier te maken. 

Rens & Marianne

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief